Cejlonská skořice je druh skořice vyhledávaný pro svou velmi jemnou a sladkou chuť a bohatou vůni. Je zároveň dražší, a proto je výrobci často míchána s levnější a chuťově drsnější skořicí Cassia. Cejlonská skořice se skvěle hodí na kaše, do závinů, sušenek a dalších sladkostí a desertů.
HMOTNOST: 50 g ZEMĚ PŮVODU: Madagaskar UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů. NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Cejlonská skořice mletá. Skladujte v suchu. CZ-BIO-001 Zemědělská produkce mimo EU
Výrobce: bio nebio s.r.o., Průmyslová zóna 103, 267 51 Bavoryně
Komentáře
NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.