Pasta z cizrny a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáček. Neobsahuje žádné chemické přísady ani barviva
Použití: do polévek, omáček
Složení: cizrna bio, rýže bio, mořská sůl, voda, Koji (Aspergillus oryzae)
Obsah: 300 g
Země původu: mimo EU
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 686 kJ/163 kcal
Tuky 2,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,28 g
Sacharidy 25,8 g
z toho cukry 19 g
Bílkoviny 6,8 g
Sůl 11,8 g
Dodává: Smart AD ČR
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
Nejprodávanější