Úvod » Polévky a bujony » Natural Jihlava Kuzu kořenový škrob BIO 50 g
V kuchyni využívaný jako velmi kvalitní škrob. Kuzu je pnoucí rostlina podobná vinnému keři. Jeho kořen je velmi tuhý a má obrovskou sílu, dokáže prorůst i skálou. Škrob získaný z tohoto kořene má významné léčebné učinky. Použití: zahušťování jídel (běžně jako škrob) úprava omáček, polévek, dezertů sladkých jídel, úprava ovoce a jeho neutralizace.
Obsah: 50g
Země původu: Japonsko
Návody k přípravě: Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední. Lžičku kuzu rozmícháme v trošce studené vody, nalijeme do vařící vody a vaříme za stálého míchání, až se tekutina zprůhlední. Podáváme vlažné 2× – 3× denně, vždy mimo jídlo (půl hodiny před nebo hodinu po jídle).
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1454 kJ/342 kcal
Tuky 0,2g
z toho nasycené mastné kyseliny 0g
Sacharidy 84,7g
z toho cukry 0g
Bílkoviny 0,3g
Sůl 0,05g
Dovozce: SUNFOOD VM s.r.o., Jiráskova 557, 518 01 Dobruška
Nejprodávanější