Zvolte kategorii


Úvod » Rýže a rýžové produkty » Ricefield Rýžový papír 300g


        

Ricefield Rýžový papír 300g

skladem

 


2x

běžná cena: 60 Kč

naše cena bez DPH: 45 Kč

naše cena s DPH(15 %): 52 Kč

Nákupem získáte 5 bodů


do košíku:
  ks  
Dostupnost: skladem
Číslo produktu: 3131
EAN kód: 4316734047805

Kompletní specifikace

Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské.

Rýžový papír se běžně používá v široké paletě pokrmů asijské kuchyně, nejčastěji v čínské, vietnamské a korejské. Má kulatý tvar pro snadné plnění různými ingrediencemi. Je bezvýrazné chuti a obvykle se používá k výrobě smažených jarních závitků. Nicméně, jarní závitky můžeme také upéct, jako zdravou alternativu oproti fritování a smažení. Rýžový papír je skvělou volbou pro všechny, kteří jsou alergičtí nebo prostě nechtějí zahrnout lepek ve své stravě. Papír je vyroben z rýžové mouky a vody. Má pevnou strukturu a proto s ním budou snadno pracovat i kuchaři začátečníci. Před samotnou přípravou pokrmů je třeba papír namočit do teplé vody po dobu cca 2 minut, aby došlo k jeho změkčení. V opačném případě může prasknout nebo se zlomit. Po namočení rýžový papír umístěte na čistou, vlhkou utěrku a přidejte náplň. Ta může být masová, zeleninová nebo kombinovaná. Záleží, jaký pokrm chcete vytvořit.  Po srolování závitek umístěte na suchou utěrku, která absorbuje část přebytečné vody. Následně můžete závitky potřít např. olivovým olejem, umístit na plech a ve středně předehřáté troubě upéct do zlatova. Délka pečení závisí na náplni závitků, ale obvykle trvá cca 20 až 25 minut. Po polévce pho jsou jarní závitky v rýžovém papíru asi nejznámější vietnamský pokrm a to především díky vynikající chuti, jejich přitažlivé barvě a svěžesti. Vyzkoušejte je i Vy!

Složení : rýžová mouka, jedlá sůl, pitná voda

Výživové hodnoty na 100g
Energetická hodnota (kj/kcal) Tuky (g) Z toho kyseliny (g) Sacharidy (g) Z toho cukry (g) Vláknina (g) Bílkoviny (g) Sůl (g)
1427/336 0,5 0,1 82 1,5 0,6 2,2

Alergeny : neuvádí se

Země původu: Vietnam

Skladujte a uchovávejte  v suchu.

Návod k použití: před použitím krátce ponořte sušené plátky z rýžového těsta do vlažné vody a nechte změknout po dobu asi 1-2 minut na kuchyňské utěrce. Když jsou plátky dostatečně měkké, zabalte do nich zeleninu, nudle nebo maso.

Komentáře

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.

OTk3NjQy