Úvod » Čaje a kávy » Matcha čaj - Japonsko » Kyosun Japonská metlička na šlehání čaje Matcha
K přípravě čaje Matcha tradičním způsobem, šleháním, budete potřebovat Chasen, bambusovou metličku. V Japonsku ji vyrábí zručné ruce z kousku bambusu.
Bambusová metlička na řádné rozšlehání čaje Matcha.
USUCHA – Do čajové misky si připravte zhruba 2 g čaje Matcha a nalijte 70 ml vody o teplotě do 70°C. Poté rozšlehejte bambusovou metličkou do husté pěny.
KOICHA – Do čajové misky si připravte zhruba 4 g čaje Matcha a nalijte 40 ml vody o teplotě do 70°C. Poté rozšlehejte bambusovou metličkou do husté pěny.
Výrobce : Kyosun s.r.o. , Trmická 836/1, 19000 Praha 9
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
Nejprodávanější