Tuto ingredienci asi není třeba představovat. Čili papričky se používají do jídel v mnoha zemích světa. Červené chilli papričky ve slaném nálevu můžete přidat ke studeným i teplým pokrmům. Obecně platí, že červené papričky pálí více než zelené a obsahují i více vitamínů. Pokud budete připravovat jídlo s celými papričkami, do pokrmu přenesou minimum pálivosti. Jakmile je však nakrájíte, pálí naplno. Obzvláště pálivé jsou, pokud v nich zůstanou semínka. Červené čili papričky se perfektně hodí do polévek, salátů, těstovin, omáček, hamburgerů, na pizzu apod. Lze je použít opravdu k velkému množství jídel. Kdyby Vás po jídle příliš pálilo v ústech, na odstranění pálení se napijte mléka, dejte si jogurt, cukr nebo něco velmi sladkého.
Celé, sterilované
Hmotnost pevného podílu: 90 g
Hmotnost: 190 g
Země původu: Thajsko
Po otevření uchovávejte v chladničce / + 6 °C /a spotřebujte do 4 týdnů.
Výrobce: Exotic Food, Sriracha, Thajsko
Dodavatel: F.W.Tandoori
Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první. |
Nejprodávanější